top of page

Vege oběd hotový raz dva

Důvodů, proč nejíst maso, je vícero. Nedá se říct, že by to bylo špatně nebo dobře, každopádně jestliže maso vynecháváte z jídelníčku, myslete na přísun kvalitních bílkovin, aby byla vaše strava vyvážená. Že je to těžké? Ale vůbec ne! Máme pro vás tip, jak mít každý den na talíři všechny živiny, které potřebujete.



Slyšeli jste o Šmakounovi? Už nějaký ten pátek je na trhu a dobře se mu daří, protože se jedná o čistou bílkovinu z vaječných bílků, kterou lze libovolně upravovat, aniž by ovlivnila chuť jídla. Díky jeho nutričním hodnotám si ho oblíbili nejen dietáři, ale také sportovci a všichni příznivci zdravého životního stylu.



I když je příprava jídel se Šmakounem snadná a rychlá, mysleli jsme i na lenochy a naopak na příliš zaneprázdněné, co nemají času nazbyt. V nabídce jsou proto hotovky se Šmakounem, které stačí vložit do mikrovlnky a ohřát. Nemusíte se starat o velikost porce, vyvážený poměr nutrientů ani o zdravé suroviny, vše je zařízeno! Po takovém obědu vám rozhodně nebude těžko, jelikož jsou lehce stravitelné. A navíc garantujeme, že si pochutnáte!


Z jakých hotovek můžete vybírat?

ŠPENÁTOVÉ LASAGNE SE ŠMAKOUNEM

Máte někdy chuť na tuhle neapolskou klasiku, ale odrazuje vás délka přípravy a že toho bude pro celý regiment? V tom případě vás potěší možnost koupit jednu porci, kterou jen ohřejete.

Koupíte v GLOBUSU, BILLE a v eshopu www.rohlik.cz


Nutriční hodnoty (100 g): 6,8 g bílkovin | 9,8 g sacharidů (z toho cukry 2,3 g) | 5,8 g tuků (z toho nasycené mastné kyseliny 2,4 g), 122 kalorií


ŠMAKOUNOVÉ KULIČKY V RAJČATOVÉ OMÁČCE S TĚSTOVINAMI

Tak trochu jiné kuličky s rajskou a penne – nejsou totiž z mletého masa, ale ze Šmakouna, díky němuž se do jídla dostanou bílkoviny.

Koupíte v TESCU a v eshopu www.rohlik.cz


Nutriční hodnoty (100 g): 4,9 g bílkovin | 18 g sacharidů (z toho cukry 1,7 g) | 3,8 g tuků (z toho nasycené mastné kyseliny 0,91 g), 128 kalorií


KRÉMOVÁ OMÁČKA S HOUBAMI, ŠMAKOUNEM A DIVOKOU RÝŽÍ

Žampiony, shitake a hlíva ústřičná dodávají omáčce houbovou chuť, kterou navíc podporuje i Šmakoun právě s příchuti hlívy ústřičné. Rýže je k tomuto jídlu ideální přílohou.

Koupíte v TESCU a v eshopu www.rohlik.cz


Nutriční hodnoty (100 g): 5,2 g bílkovin | 13 g sacharidů (z toho cukry 2 g) | 12 g tuků (z toho nasycené mastné kyseliny 6,4 g), 178 kalorií


bottom of page